Haz

Okulumuzda sınıflar arası bozuk para futbol turnuvası düzenlendi.Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Haz

Sözlü tarih Projesi Kapsamında okulumuz öğrencileri 70 yaş üstü yaşlılarımızla geçmişe yönelik röportaj ettiler.Kayıt altına alınan röportaj ve bilgiler ileride arşive dönüştürülecek.

Nis

Orman fidanlıktan aldığımız 175 adet fidanı öğrencilerimizle birlikte toprakla buluşturduk.Fidan diken öğrencilerimize ağacı korumanın önemi hakkında bilgiler verildi.

Nis

Okulumuza diğer İlçemizdeki diğer okullardan getirilen akıllı tahtalarımızın bakımları yapıldı.Daha hızlı olmaları için SSD ler takıldı

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir BOZKURT ve Şube Müdürümüz Enver AKÇINAR  okulumuzu ziyaret ettiler.2020 Yılı LGS sınavında tüm branşlarda üstün başarı sağlayan okulumuzu tebrik ettiler.Sınıflarımızı tek tek gezen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz öğrencilerle sohbet ettiler.

Mrt

Afyonkarahisar Valiliğimizin 2021 yılı Aile yılı ilan etmesinden dolya okulumzda çeşitli etkinlikler düzenlendi.Ailede sevgi ve Saygı teması Mart ayı  boyunca işlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü okulumuz da törenle kutlandı.Haftanın önemi nedeniyle resim şiir yarışmaları yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşımızın 100.yıl dönümünü okulumuz Bekteş Ortaokulunda törenle kutladık.Törende günün anlam ve önemini anlatan yazılar ve şiirler okundu.

Mrt

Okulumuza fotokopi makinası bağışı yapıldı.Yaklaşık 700 avro değerindeki fotokopi makinasını okulumuza kazandıran Bekteş köyünden Hacı Hasan BAŞBUNAR amcamıza teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile birlikte Yeşilay Haftası kutlama programı düzenledik.Hafta boyunca Yeşilay Haftasının önemi üzerinde durduk.

Mrt

Çam ağacı fidan tohumlarımızı ailemizle beraber saksılarımıza ektik.Yeşil temiz bir dünya  için mutlaka ağaç dikmeliyiz.

Şbt

Özür grubu ataması ile başka ile ataması yapılan Türkçe öğretmenimiz Mehmet Fatih Gökmen hocamızı öğrencilerimizle beraber uğurladık yeni görev yerinde başarılar diledik.

Şbt

Okulumuz Bekteş Ortaokulu 15/02/2021 Tarihinde yüz yüze eğitime başladı.

Ock

2021 YILI AFYONKARAHİSAR DA AİLE YILI PROJESİ İLAN EDİLDİ.PROJE KAPSAMINDA ÖĞRENCİ VELİLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN  ONLİNE SEMİNERLER VERİLDİ.GELECEKTEKİ AİLEM KONULU RESİM,KOMPOSİZYON  YARIŞMALARI YAPILDI.ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN GELECEKTEKİ AİLEME MEKTUP KONULU YAZI ÇALIŞMASI YAPILDI.

Ara

Okulum temiz belge töreni ilçemiz Sandıklı Halk Eğitim Merkezi salonunda pandemi kurallarına uygun olarak yapıldı.İlçemizde 16 okul bu belgeyi almaya hak kazandı.Okulumuz Bekteş Ortaokulu adına belgeyi okulumuz müdürü Türkay TURŞUCU aldı.