Ekm

3.sü düzenlenen Afyonkarahisar kitap Fuarına 03.10.2021 tarihinde okulca katıldık.Ardından Frigya gezisine katıldık.

Eyl

Okul Aile Birliği Başkanımız Nihat SELEK hocamızın tayinin Şuhut İlçesi Çakırözü köyüne çıkmasından dolayı uğurladık.Okulumuza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettik.

Eyl

Okulumuz 7.Sınıf öğrencisi Meva SELEK 2021 Bursluluk Sınavını Kazandı.Öğrencimizi Ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Eyl

2022 LGS sınavı için okulumuz bünyesinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları 11 Eylül de başladı.8.sınıf öğrencilerimizin katılacağı kurslarda öğrencilerimiz sınavlarda yüksek puan almayı hedefliyor.

Eyl

2022 Yılı LGS hazırlıklarına veli toplantımızı yaparak başladık.LGS sınavı içeriği ve DYK kursları hakkında velilerimiz  bilgilendirildi.

Eyl

Fen Bilimleri derslerimiz Zevkli geçiyor.

Eyl

Okulumuz Bekteş Ortaokuluna hayırsever biri tarafından televizyon bağışı yapıldı.Hayırseverimize teşekkür ederiz.

Eyl

İl dışına ataması yapılan  İngilizce öğretmenimiz Büşra ERÇELEBİ yi Denizli ye uğurladık.Okulumuzda yaklaşık 5 senedir görev yapan öğretmenimize plaket takdim ettik.

Eyl

Bekteş Ortaokulu öğrencileri 2021 yılı LGS sınavında büyük başarı yakaladı.1 öğrencimiz Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesine,1 öğrencimiz ise Sandıklı Proje İmam Hatip Lisesine yerleşti.

Yetenek sınavı ile 1 öğrencimiz Afyonkarahisar Spor Lisesine yerleşti.

1-Melissa Damla GÖKGÖZ     ---- Afyonkarahisar  Süleyman Demirel Fen Lisesi

2-Yasin ERTAŞ                     -----Sandıklı Proje İmam Hatip Lisesi

3-Yusuf Mete MANZAR         ------ Afyonkarahisar Spor Lisesi

Eyl

Okulumuz Bekteş ortaokulu öğrenci sıraları yenilendi.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafında verilen öğrenci sıraları öğrenci sınıflarımıza yerleştirildi.

Haz

Okulumuz Bekteş Ortaokulunda 18.06.2021 ile 02.07.2021 tarihleri  arasında masa tenisi,mangala ve futbol turnuvaları gerçekleştirildi.Turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Haz

MEB tarafından başlatılan sözlü tarih çalışmalarına katılan Bekteş Ortaokulu öğrencileri büyüklerinden yakın tarihi öğreniyor. Sözlü tarih çalışması kapsamında okul öğrencileri 70 yaşından büyük 16 kişiyle yaptıkları görüşmelerle hem öğreniyor ,hem eğleniyor. Proje sayesinde öğrenciler yakın tarihi öğrenirken kuşaklar arasında meydana gelen değişimi inceleme imkanı buluyor. Yapılan görüşmeler sayesinde oluşturulacak dijital arşiv sayesinde Afyon tarihi birincil kaynaklardan kayıt altına alınmış olacak. Projede görev alan tüm öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Haz

8.Sınıf öğrencilerimiz LGS  sınavının bitmesi ile  mezuniyet sevinci yaşadılar.Beraber öğretmenleri ile hoş  vakit geçirdiler.