Ara

Deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ara

Okulumuz öğrencileri curling oyunu öğreniyor.Curling  oyununu öğrencilerimizin tanımasına  katkılarından dolayı Yaşarlar Zekiye Ana Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Adem Özdemir'e teşekkür ederiz.

Ara

LGS sınavına  okulumuz öğrencileri hazırlanıyorlar.Öğrencilerimiz destekleme yetiştirme kursları ve deneme sınavları ile sene sonunda yapılacak olan sınava hazırlık yapıyorlar.

Ara

Fen Bilimleri dersinde öğrencilerimiz dinamometre yaptılar.Dinamometrenin amacını ve görevini öğrendiler.

Ara

5.sınıflar Fen Bilimleri dersi Canlıları Tanıma ünitesi yaptığımız etkinliklerle çok zevkli geçiyor.Öğrencilerimiz yaparak öğreniyorlar,canlıları tanıyorlar.

Kas

24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması okulumuzda yapıldı.Öğrencilerimiz öğretmenlerinin günlerini kutladılar.

Kas

Okulumuz Bekteş Ortaokulu ve Barbaros Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı ödüllü kitap okuma yarışması sona erdi.Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Kas

10 Kasım Atatürk Haftası etkinlikleri Okulumuzda yapıldı.Atatürk ün vefatının 83.yılı anma etkinlikleri çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin 98.Yılı okulumuz Bekteş Ortaokulunda Törenle kutlandı.

Ekm

İlçe Genelinde yapılan yaklaşık 300 öğrencinin girdiği deneme sınavında  5.sınıf öğrencimiz Beyza KAMA ilçe 7.si oldu öğrencimizi tebrik ederiz

Ekm

Atatürk İlkokulu idarecileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Ekm

Amatör Spor haftası etkinlikleri kapsamında ilçe genelinde düzenlenen masa tenisi turnuvasında öğrencilerimizden Hasan KAMA ilçe 3.sü ve Muhammet BOZ İlçe 4.sü oldular öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Körling sporu antremanı tarafından öğrencilerimize Sandıklı Kapalı Spor Salonunda eğitim verildi.Öğrencilerimiz Oyunu uygulama fırsatı buldular.

Ekm

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında  ilçemiz kapalı spor salonunda masa tenisi turnuvasına katıldık.Erkeklerde İlçe 3.lüğü ve 4.lüğünü aalan öğrencilerimizi tebrik ederiz.