Ekm

Okulumuz Bekteş Ortaokulu çatı izalasyonu,okul çeşmesi ve tabelaları yenilendi.Katkı ve destekleri için tüm hayırseverlere teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda  derslerinde, deneme sınavlarında ve spor dalında başarılı olan öğrencimiz 6/A Sınıfından Melike Rumeysa ÇELİK  Okul İdaresi ve öğretmenleri tarafından ödüllendirildi.

Ekm

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Emin KARAOSMAN´ NIN katılımları ile Aşure Etkinliği yapıldı.Tüm öğrencilerimiz ve köy halkımıza aşure ikramı yapıldı.

Ekm

23-24 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak olan Ortak sınavların ilk oturumları öncesinde Bekteş Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Afyonkarahisar İl merkezindeki Kız İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu, Süleyman Demirel Fen Lisesini ve Kamil Miras Anadolu Liselerini gezdiler. Gezilen okullardaki okul idarecilerden rehber öğretmenlerden ve öğrencilerden bilgiler aldılar.

Ekm

Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 gecesi, siyasi tarihimizin en büyük ve en kanlı ihanet girişimlerinden biriyle karşı karşıya kalmıştır. Türk Silahlı kuvvetleri içerisine sızan Fethullahçı Terör Örgütü üyesi asker elbisesi giymiş bir grup terörist, milletimizin ve devletimizin silahlarıyla milletimize saldırarak milli iradeye engellemeye ülkemizi işgal etmeye çalışmıştır.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kapsamında bakanlığımız tarafından hazırlanan broşürler öğrencilerimize ve öğretmenlerimize dağıtılarak sınıf ortamında okundu. 15 Temmuz gecesi ülkemize yapılmaya çalışılan darbe ve işgal girişiminin etkileri öğrencilerimize anlatıldı. Demokrasi ve Milli İrade için halkımızın göstermiş olduğu kahramanlıklar ve demokrasi için canını hiçe sayarak şehit olan vatandaşlarımız hakkında öğrencilere bilgiler verildi.

Bekteş Ortaokulu  Ailesi olarak ülkemizi bölmeye, ,işgal etmeye ve parçalamaya yönelik yapılan bu saldırıyı lanetliyoruz ve ülkemiz için şehit düşen 241 vatandaşımıza Allahtan Rahmet, 2194 gazimizede acil şifalar diliyoruz.

Ara

Okulumuz Bekteş Ortaokulu öğrencileri tarafından okulumuzda yerli malı haftası kutlandı.Öğrenciler öğretmenleriyle ve aileleriyle hoş bir vakit geçirdiler.

Kas

Atamızı ölümünün 77.yılında da saygıyla ve özlemle  andık.Saat 09:05 de Saygı duruşu yapıldı İstiklal Marşı okundu ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program gösterimi yapıldı.Hafta boyunca Atatürk Haftasının önemi üzerinde duruldu.

Ekm

Cumhuriyet Bayramının 92 Yıl dönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.Öğrencilerimizin gerçekleştirmiş olduğu çeşitli etkinliklerle   Cumhuriyet bayramı kutlandı.

Ekm

27/10/2015 Salı günü Okulumuzda Okul Meclisi Seçimleri yapıldı.Yoğun rekabetin gerçekleştiği  seçimlerde 20 oy alarak  kazanan 6/A sınıfı öğrencilerimizden Yusuf KOCABAŞ oldu.Öğrencimizi tebrik ediyoruz...

Ekm

28/10/2015 Çarşamba Günü saat 18:00 da Okul Aile Birliği Toplantımızı gerçekleştirdik.Yoğun katılımın olduğu toplantıda okul aile birliği başkanımızı seçtik.