AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Bekteş Ortaokulu

Nis

Bekteş Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri, haziran ayında yapılacak olan ortaöğretime geçiş sınavı  öncesi Afyonkarahisar il merkezindeki Anadolu Kız İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Süleyman Demirel Fen Lisesi ve tarihi Afyon Lisesini gezdiler.Ziyaret ettikleri okullardaki okul idarecileri,rehber öğretmenleri ve öğrencilerden sınavla geçiş yapılan okullar hakkında bilgiler aldılar. Gezi kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi Yerleşkesi'ni görme fırsatı bulan öğrenciler, il merkezinde düzenlenen kitap fuarını da ziyaret ettiler.

Nis

Ara

Afyonkarahisar Kocatepe üniversitesi ve  Afyonkarahisar  Belediyesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında AKÜ bünyesinde faaliyet gösteren UTF (Uluslararası Ticaret ve Finansman Kulübü) sorumlusu Yard.Doc.Dr Fikret YAMAN, AKÜ İktisat Fakültesi öğrencileri  ve AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Okan ÖZDEMİR  öncülüğünde Bekteş Ortaokulu  kütüphanesine yaklaşık 2000 kitaplık katkıda bulunulmuştur.

Ara

Kas

Sandıklı da Okul Öğrenci Meclisi Başkanları, İlçe Öğrenci Temsilcisini seçmek için sandığa gitti.   Yapılan seçim sonucunda Bekteş Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Hasibe Senem KARA İlçe Öğrenci   temsilcisi seçildi
   İlçe Öğrenci temsilciliğine aday olanlar kendilerini tanıtarak oy istedi. Yapılan seçim sonucunda Bekteş Ortaokulu öğrencisi Hasibe Senem KARA en çok oyu alarak Sandıklı  İlçesi  Öğrenci temsilcisi seçildi. İlçe Öğrenci temsilcisi Hasibe Senem KARA, Afyonkarahisar'da yapılacak İl Öğrenci temsilciliği seçiminde Sandıklı'yı temsil edecek.

Kas