AFYONKARAHİSAR / SANDIKLI - Bekteş Ortaokulu

Ekm

Şbt

Öğrencilerimizle hafta sonu gezi düzenledik.İlçemiz Camiinde öğle namazını kıldık  ve Sandıklı İmam Hatipliler öğrenci derneğinde öğle yemeğini yedik.

Şbt

2016-2017 Eğitim öğretim yılı 1.dönem sonu karne töreni 20 Ocak 2017 tarihinde yapıldı.

Ock

2016 Yılı Kasım ayında yapılan Teog sınavının 1.oturumunda Sandıklı ilçemizin 1.si olan okulumuzu 10/01/2017 tarihinde  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Emin KARAOSMAN,İlçemiz Daimi Encümeni sayın Mehmet UTSAL ve Şube Müdürümüz sayın Enver AKÇINAR ziyaret ettiler.Öğrenciler ve Öğretmenlerimizle  konuşan Milli Eğitim Müdürümüz Emin KARAOSMAN okulumuzun TEOG ta göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebriklerini ilettiler.

Ara

15.12.2016 Perşembe günü yerli malı haftasını tüm okul olarak kutladık.

Ara

Eğitim kurumlarının, temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilmesi amaçlanan Beyaz Bayrak hak kazanan okullarımıza verildi. Yapılan Törene İl Milli eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN, Şube Müdürümüz Mustafa AKÇİL, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Ahmet ÇELİKKAYA, Halk Sağlığı Şube Müdürü Gülnur TORAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz katıldılar.Okulumuz Bekteş Ortaokulu adına Beyaz Bayrağı Okul Müdürü Türkay TURŞUCU aldı.

Ara

Okulumuz bahçesi öğrencilerimiz,velilerimiz ve öğretmenlerimiz iş birliği ile ağaçlandırıldı.Okul bahçemize ceviz,kestane,ladin ve Karaçam gibi ağaç türlerinden yaklaşık 250 ağaç dikildi.

Kas

31.10.2016 Pazartesi günü saat 19:30 da okulumuz Bekteş Ortaokulun´da okul aile birliği toplantısı yapıldı.Katılımın yüksek olduğu toplantıda Okul aile birliği yönetim kurulu ve organları belirlendi.

Ekm

Okulumuz Bekteş Ortaokulunda öğrenci meclisi başkanlık seçimi 27.10.2016 Perşembe günü yapıldı.Seçimi 8.sınıf Öğrencilerinden Şükrü KARAKUŞ kazandı.